Ηγέτες Στη Μεταρρύθμιση Της Υγείας

????????? ??? ??? ?????

Δημόσια υγεία, τη διαχείριση της νόσου κατευθυντήριες γραμμές είναι οι συνιστώμενες πρακτικές από τους επαγγελματίες υγείας για την παρακολούθηση των ασθενειών. Μια ασθένεια που μπορεί να βλάψει τις αρθρώσεις, το δέρμα, τα νεφρά, την καρδιά, τους πνεύμονες και άλλα μέρη του σώματος. Ονομάζεται επίσης ΣΕΛ ή λύκος. Η νέα μελέτη δείχνει ότι οι ασθενείς που βουπρενορφίνη είχαν σημαντικά χαμηλότερες τιμές της υπερδοσολογίας του θανάτου κατά τη διάρκεια της θεραπείας σε σύγκριση με εκείνους που λαμβάνουν μεθαδόνη: τέσσερις φορές χαμηλότερα κατά το πρώτο 4 εβδομάδες (0.3 τοις εκατό σε σύγκριση με 1,24%) και σχεδόν διπλάσιο σε χαμηλά επίπεδα κατά το υπόλοιπο του χρόνου για την επεξεργασία (0.18% σε σύγκριση με το 0,33 τοις εκατό). Οι νυχτερινές εφιδρώσεις είναι ένα κλασικό σύμπτωμα της ενεργού φυματίωσης. Μια λανθάνουσα TB λοίμωξη μπορεί να μην έχουν συμπτώματα για χρόνια, ακολουθούμενη από την χρόνιας πνευμονίας, βήχα, πυρετό, απώλεια βάρους και νυχτερινές εφιδρώσεις. Ωστόσο, η παρουσία της νυχτερινές εφιδρώσεις με άλλα συμπτώματα για έξι έως οκτώ εβδομάδες καθιστά λιγότερο πιθανό ότι αυτό το σύμπτωμα είναι αποτέλεσμα λοίμωξης από φυματίωση.

Μέχρι εκεί είναι το ψήφισμα για την τρέχουσα πολιτική συζήτηση, η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης θα είναι σε εκκρεμότητα. Το ίδιο πράγμα συνέβη όταν η Χίλαρι Κλίντον είχε αποτέλεσμα την ώθηση για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, το 1993. Μόνο όταν γίνεται σαφές ποιο θα είναι το μέλλον, τα νοσοκομεία και οι γιατροί δεν είναι σε θέση να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι έφηβοι και οι έφηβοι χρειάζονται εξειδικευμένη θεραπεία όταν έχουμε να κάνουμε με διαταραχές της ψυχικής υγείας. Η θεραπεία με την Ανακάλυψη Ανθεκτικότητα πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει σε κάθε έφηβο με την εξατομικευμένη θεραπεία είναι αναγκαία για την ασφαλή επηρεάσει την πραγματική συμπεριφορική, κοινωνική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη. Ο κεντρικός στόχος είναι να παρέχει την αποτελεσματική και εντατική θεραπεία σε θεραπεία περιβάλλον όπου η σχέση, η εμπιστοσύνη και η ανάπτυξη μπορεί να ενισχυθεί. Το επικυρωμένο πρόγραμμα θεραπείας που εστιάζει στο να βοηθήσει τους εφήβους και τους εφήβους να μάθουν και να ασχοληθεί με τις διαταραχές και τα θέματα που αφορούν τους για να υποστηρίξουν τη μακροπρόθεσμη ανάκαμψη.

Καρδιακή νόσο, η Mayo Clinic αναφέρει, είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για όλα τα είδη των ασθενειών που σχετίζονται με την καρδιά. Καρδιαγγειακής νόσου, για παράδειγμα, είναι μια κατάσταση που περιλαμβάνει αιμοφόρων αγγείων απόφραξη και στένωση αρτηρίας. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικά επεισόδια, στηθάγχη, ή πόνος στο στήθος και καρδιακή προσβολή. Άλλες καρδιακές παθήσεις—και υπάρχουν πολλές—περιλαμβάνουν τέτοια προβλήματα, όπως αρρυθμία, κατά την οποία η καρδιά χτυπά πολύ αργά, πάρα πολύ γρήγορα και ακανόνιστα, η στεφανιαία νόσος και συγγενείς ανωμαλίες της καρδιάς, μεταξύ άλλων. Η Mayo Clinic αναφέρει καρδιακή νόσο ως την κορυφή δολοφόνος των ενηλίκων στον κόσμο. Μύξωμα είναι μια καρδιακή καλοήθης όγκος.
Είναι η πιο κοινή όγκου εντός των κοιλοτήτων της καρδιάς και οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται στον αριστερό κόλπο της καρδιάς εμποδίζουν την κανονική ροή του αίματος μέσα στις καρδιακές κοιλότητες. Τα συμπτώματα της Μύξωμα περιλαμβάνουν παροξυσμική δύσπνοια, απώλεια βάρους, feverhemoptysis, ζαλάδα και αιφνίδιο θάνατο.

Ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα για το κάθε πρόσωπο είναι η φροντίδα του δέρματος. Ανάλογα με τις πεποιθήσεις ενός ατόμου θα έχουν διαφορετικές προσωπική φροντίδα δέρματος ρουτίνες. Μπορείτε να αναπτύξετε τη δική σας ρουτίνα φροντίδα του δέρματος. Αυτό θα εξαρτηθεί από το χρόνο σας, την ηλικία σας και την υγεία σας. Η φροντίδα του δέρματος θα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις πιο σημαντικούς παράγοντες όπως καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα bettas είναι δύσκολα ψάρια και χρειάζονται λίγο από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αλλά μερικές φορές αρρωσταίνουν και πεθαίνουν χωρίς την κατάλληλη θεραπεία. Αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και η σωστή διατροφή είναι δυνατόν να αποφευχθεί πιο betta ψάρια ασθένειες, παρατείνοντας κατά συνέπεια τη ζωή τους και την εξοικονόμηση σχετικά με το φάρμακο. Οι κοιλίες γίνεται υπερβολικά άκαμπτο, έτσι ώστε να είναι πιο δύσκολο για τις κοιλίες για να γεμίσει με αίμα μεταξύ των καρδιακών παλμών.

Τα συμπτώματα του περιοριστική μυοκαρδιοπάθεια περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή, πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια.

Πνευμονία αντιμετωπίζεται με αντιμικροβιακά φάρμακα, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την αιτία της νόσου. Υγροποιημένο οξυγόνο θεραπεία είναι δεδομένη, αν το άτομο έχει πολύ λίγο οξυγόνο στο αίμα, και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Άλλα υποστηρικτικά μέτρα περιλαμβάνουν ένα υψηλής θερμιδικής αξίας διατροφή, επαρκή πρόσληψη υγρών, ξεκούραση στο κρεβάτι, και αναλγητικά για την ανακούφιση από τον πόνο στο στήθος. Αυτά τα υποστηρικτικά μέτρα μπορούν να αυξήσουν το πρόσωπο που έχει την άνεση, την αποφυγή επιπλοκών, επιταχύνει την ανάρρωση. Για να βοηθήσει να αφαιρέσει εκκρίσεις, το άτομο μπορεί να μάθει να το βήχα και να εκτελέσει ασκήσεις βαθιάς αναπνοής. Διαβήτης επηρεάζει τον τρόπο που το σώμα χρησιμοποιεί τη γλυκόζη του αίματος.
Η Mayo Clinic αναφέρει ότι το τύπου 1 ο διαβήτης αναπτύσσεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη στο πάγκρεας, επιτρέποντας τη συγκέντρωση της γλυκόζης στο αίμα. Στο διαβήτη τύπου 2, τα κύτταρα αντιστέκονται της ινσουλίνης και να προκαλέσει μια αύξηση της γλυκόζης στο αίμα.